Kattoteltta Maggiolina Airlander Plus valkoinen 130x230cm

3.868,00

Kattoteltta Maggiolina Airlander Plus valkoinen 130x230cm

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Lisää Muistilistalle
Lisää Muistilistalle

Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksille
( ei koske yli 1,2 m ja 18kg paketteja)

  • Oikein-merkki Tyytyväisyystakuu
  • Oikein-merkki Turvallinen maksu
Turvallinen maksu
  • Visa Card
  • MasterCard
Ean-koodi(EAN): Tuotetunnus (SKU): 900597 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kattoteltta Maggiolina Airlander Plus valkoinen 130x230cm
Väri: kangas: harmaa / kuori: valkoinen
Mitat: 130 x 230cm – korkeus suljettuna 30cm / avattuna 92cm
Paino: n. 72kg

MAGGIOLINA Airlander Plus on klassikkomalli, jossa on elegantti, aerodynaaminen muotoilu, ja se sopii täydellisesti myös pieniin autoihin ja nelivetoihin (4×4). ”Kaksoiskatto” koostuu lasikuitukuoresta ja synergisesti mukautetusta vaunun kaltaisesta paneelista, joka on erityisesti rei’itetty laserilla. Tämä eksklusiivinen rakennejärjestelmä luo ilmatyynyn, joka torjuu kosteuden ja kondenssiveden muodostumista teltassa vuorokauden ympäri. Ukkosmyrskyjen aikana lasikuitukatto ei houkuttele salamoita. Kattokuoret eivät muutu kuumuudessa, ne kestävät UV-säteilyä ja ovat värivakaita. Teltan materiaali on vedenpitävää, kestävää ja hengittävää, suojaa kuumuudelta ja kylmältä. Teltta avataan kampiakselilla. Kampi on samalla varkaussuoja sisäpakkaukselle (esim. laukut, huovat, arvoesineet jne.), koska ilman kampia kuoret voidaan avata vain hyvin aikaa vievästi). Vintti on äänieristetty ja hyvin eristetty kondensaation estämiseksi. Kattoteltta sisältää laadukkaan kattovalaisimen (18x5cm), jossa on 3 kirkasta LED-valoa, paristokäyttöinen. Sisäkatos on vuorattu lämpöä ja melua eristävällä pehmusteella. Varustukseen kuuluu patja, joka on valmistettu tiheästä vaahtomuovista ja jossa on puuvillapäällyste ja tyyny. Sisäänkäynnin alla oleva tuulensuoja suojaa pölyltä, kylmältä ja vedolta. Mukana on myös säädettävät alumiinitikkaat keskikokoiselle ajoneuvolle. Se työnnetään yhteen kuljetuksen ajaksi ja vedetään erilleen ja lukitaan tarvittaessa.

Ovet muuttuvat ikkunoiksi tai muuttuviksi aukoiksi kaarevilla saranoilla.

Vakiovarusteena on 2 ikkunaa ja 2 sisäänkäyntiä (kaikki vetoketjuilla ja hyttysverkolla) sekä 2 irrotettavaa ripustettavaa taskua kummallakin sivulla, joissa kummassakin on 4 lokeroa henkilökohtaisille tavaroille.

Tikkaiden kantolaukku ja käytännöllinen säilytysverkko (esim. kirjoille, kartoille, henkilökohtaisille tavaroille) sisältyvät toimitukseen.

230cm
Leveys130cm
Korkeus92cm
Pituus230cm
Tuotekoko

Saatat myös pitää...